Gültekin Mersin’deki terör saldırısını kınadı

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin Mersin'de güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırıyı kınadı. Olay sonrası incelemelerde bulunan Gültekin, ‘Emniyet güçlerimize geçmiş olsun dileklerimi ilettim’ dedi.

 

Mersin'in Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'nde kontrol noktasında polis ekiplerine yönelik yapılan bombalı saldırıda 2 polis memurunun yaralı olduğu bildirildi.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, şer odaklarının bu tarz eylemlerine boyun eğmeyeceklerini ifade etti. Başkan Gültekin; ‘Terör çirkin yüzünü bu kez Mersinimizde gösterdi. Mezitli'de kirli eller tarafından gerçekleştirilen ve 2 polis memurumuzun yaralanmasına sebep olan bu saldırıyı esefle kınıyorum. Şu bilinmelidir ki bu tarz eylemler ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozamayacaktır. Türkiye düşmanları bu emellerine asla ulaşamayacaktır. Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan anlayışından uzaklaşmayacağız. Toplumu kutuplaştırmaya yönelik, devletimizi yıldırmaya yönelik, milletimizi korkutmaya yönelik girişimlerde bulunanlar asla başarılı olamayacaklar. Patlamada yaralanan polis memurlarımıza acil şifalar dileyerek bir an önce görevlerine dönmelerini temenni ediyorum. Mersinimize geçmiş olsun' dedi.