A101, Türkiye İstihdam Şampiyonu....

Törende, A101, 47.000 çalışanı ile Türkiye’nin en fazla istihdam yaratan şirketi seçildi. Ödülü, A101 adına A101 CEO’su Erhan Bostan aldı.

Ödül değerlendiren Erhan Bostan, “Tamamı yerli sermayeli bir şirket olarak ülke ekonomisine istihdamla da katkıda bulunmak bizim için büyük gurur. A101, aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından da üç yıldır en fazla istihdam yaratan şirketi olarak da ödüllendiriliyor. Sadece istihdam değil kadın ve engelli istihdamı da Türkiye birincisiyiz. Önümüzdeki yıllarda da daha fazla istihdam yaratarak bu ödülü taşımaya devam etmek istiyoruz” dedi.

A101 YENİ MAĞAZACILIK Hakkında:

A101, Türkiye’nin 81 ilinde, 926 ilçesinde ve 8 binden fazla mağazası faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin en yaygın zinciri olmanın yanı sıra 47.000’den fazla çalışanı ve 600’ün üzerinde tedarikçisi ile A101, perakende sektörünün öncüsü olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir. "Yüksek indirim" konseptinde işletilen zincir marketlerinde; müşterilerine düşük fiyatlarla kaliteli gıda ve tüketim malzemeleri ile ‘’Akıllı Alışveriş’’ olanağı sunmaktadır. Aynı zamanda son üç yıldır Türkiye’nin En fazla Engelli İstihdamı Yaratan, En Fazla Kadın Çalışan Bulunduran ve En Fazla İstihdam Sağlayan Şirketi ödülünü alan A101, son dönemde Kontenjan Fazlası Engelli İstihdamı Ödülüne de layık görülmüştür. A101 hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.a101.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.