Cemal Balkaya; “Mersin Spor Kentidir“

Balkıya; “spor faaliyetleri ve spor tesislerinin hakkında bilgi alışverişi bulunmak için Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı’yı ziyarete geldik.

İl müdür vekilimiz sağ olsun bizi samimi bir şekilde karşılayarak spor tesislerimiz faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bazı çevreler tarafından Akdeniz oyunları çerçevesinde yapılan spor tesislerinin atıl olduğunu, yeteri kadar spor faaliyetleri göstermediği iddialarının yanlış olduğunu, spor tesislerinin tamamının faal bir şekilde sporcu yetiştirdiğini ve kentimiz tesislerinde birçok uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptığının bilgisini aldık.

Tesisleriyle, iklimiyle ve spora olan ilgiyle İlimiz tam bir spor kentidir.

Bundan sonrada gençlerimizin spor yapmaları konusunda il müdürlüğümüzle ortak projeler yapıp daha çok gençlerimizi spora yönlendirmeyi planlıyoruz.

Ak Parti Mersin İl Teşkilatı Olarak il müdürlüğümüzün spor adına yapacağı projeleri destekleyeceğiz.

Uluslararası Spor organizasyonları ve spor projeleri noktasında Mersin’e ayrılan bütçenin yetersiz olması durumunda,  Spor Bakanlığımızla görüşerek Mersin’e ayrılan bütçenin artırılması için gerekli girişimlerde bulunuruz ”dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı şunları belirtti, "Mersin, Akdeniz oyunlarından sonra birçok uluslararası organizasyonlara başarıyla imza atmıştır.

Yapılan tesislerde birçok başarılı sporcu yetişmiştir. Spor yapmayan gençlerimizin de spor yapmaları için çeşitli spor projeler üretiyoruz” dedi.