Genel Müdür Topoğlu; "Yenişehir Gençlik Merkezi Örnek Merkezimizdir"

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 3. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma programında '30 Kuş' şiiri ile harika bir performans sergileyen Yenişehir Gençlik Merkezi özel üyeleri (üçüzler) Ecrinnur, Ebrar ve Buğlemsu Aytekin gönüllerde taht kurmuştu. Gençlik Merkezi özel üyelerden Ecrinnur Aytekin'in sosyal medya üzerinden Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu'nu, Mersin'e davet etmesiyle Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Engelli Gençlik Merkezini ziyaret etti.

 

Yapılan davet üzerine  Yenişehir Engelli Gençlik Merkezine ziyarete gelen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu'nu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Şube Müdürü Mehmet Ali Avcı, Yenişehir Engelli Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak, Mersin Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Nacar, Ecrinnur Aytekin, Yenişehir Gençlik Merkezi özel üyeleri ve aileleri karşıladı.

 

Türkiye'de ilk ve tek olan Yenişehir Engelli Gençlik Merkezi özel üyeleri ile tek tek ilgilenen  Topoğlu, Ecrinnur Aytekin ile sohbet ederek 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 3. Yılı anma programında '30 Kuş' şiiri'nin videosunu izlerken duygulu anlar yaşayan Topoğlu, Ecrinnur'a dönerek "Gerçekten harika bir iş çıkarmışsınız yüreğinize sağlık' diyerek gözlerinden öptü. Ecrinnur ise Topoğlu'nun kendisini kırmayarak ziyaretine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

 

Yenişehir Engelli Gençlik Merkezi Özel üyeleri ve ailelerinin istek ve önerilerini dinleyen Topoğlu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve Yenişehir Engelli Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak ile birlikte Gençlik Merkezini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaretin sonunda özel gençlerin el emeği göz nuru ile yaptıkları ahşap çalışmalarından Topoğlu'na hediye ettiler. Gençlik Merkezi özel üyelerinden Ecrinnur Aytekin ve Melek Sude Akbaş'ın kendi elleri ile hazırladıkları yollukları Topoğlu'na vererek Adana'ya yolcu ettiler.

 

Özel gençlerimizle bir araya gelerek Adana'daki programına katılmak için Mersin'den ayrılan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, "Farklı illerimize model olabilecek kadar anlamlı, bir o kadar da özel bir gençlik merkezi Söz vermiştik ve sözümüzü tutmanın huzuru, kardeşlerimizin kalbimize bıraktıkları sıcaklık ve bize yolluk olarak hazırladıkları kek ve böreklerin lezzeti ile dönüyoruz!" Twitini sosyal medya da paylaştı.