Gültak'ın Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

   Adalet ve Kalkınma Partisi 25.dönem Mersin Milletvekili M.Mustafa GÜLTAK yayınladığı mesajda;                   

"30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu Büyük Zafer’in ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı; kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır.


15 ağustosta olduğu gibi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimizin demokrasi aşkı, polisimizin ve askerlerimizin takdire şayan mücadelesi, demokrasi mücadelemizi başarıyla sonuçlandırmıştır.


Ülkemizi karıştırmaya çalışan FETÖ. PKK, YPG, PYD ve DAEŞ gibi hain terör örgütleri bu zaferlerden ders almalıdır. Hain terör gurupları Türkiye gibi güçlü bir devlet karşısında her zaman mağlup ve perişan olacaklarını unutmamalıdırlar. Türk milletinde milli mücadele ruhu vardır. Ülkesi ve bayrağı için mücadele etmekten asla kaçınmayan demokrasiyi benimsemiş onurlu bir millettir. 


Bu vesileyle, Mustafa Kemal Atatürk'ü, silâh arkadaşlarını ve komutasında savaşmış askerleri şükranla anar,30 Ağustos zafer bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım"

M.Mustafa GÜLTAK
Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem Mersin Milletvekili