Güneş'ten Şampiyona Destek Sözü!

Dört yıl ardı ardına Üst Minkler Türkiye Şampiyonu olarak Altın Madalya’yı Mersin’e getiren Milli Boksör Arda GELEN ve Ailesini kabul eden Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür’ü Şaban GÜNEŞ
Milli Sporcunun sorunlarını dinleyerek kendisine ileriki tarihlerde yapacağı çalışmalarda her zaman
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak destek olacağını belirtti. Şaban GÜNEŞ Milli Boksör Arda GELEN’den Avrupa Şampiyonasından altın madalya sözü aldı.

Milli Boksör Arda GELEN 7 yaşında başladığı Öpöz Altın Yumruk Boks Okulunda Üst Miniklerde sırası ile 41,5 KG Sakarya, 52 KG Adıyaman/Gölbaşı, 56 KG Mersin/Erdemli, 56 KG Burdur’da yapılan Türkiye Boks Şampiyonasında 4 Altın Madalya ile Mersin’e dönen tek sporcu. Milli Sporcu Arda GELEN’in hocası Bülent ÖPÖZ; “Bu şampiyonlukların hiçbiri tesadüf değildir. Bizler çok zor şartlarda gecemizi gündüzümüze katarak şampiyonalara hazırlanıyoruz. Genellikle boks branşı, halk arasında kavga olarak nitelendirildiği için bu branşa da destek diğer branşlara nazaran daha az olmaktadır. Bu vesileyle Mersinlileri ve yetkilileri bu konuda desteklerini bekliyoruz.”

Milli Boksör Arda GELEN en son yapılan Burdur’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonasında  kazandığı altın madalyayı Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şaban GÜNEŞ’e taktim etti. Şaban GÜNEŞ ise Şampiyon Boksör Arda GELEN’i tebrik ederek ileriki sportif yaşamında başarılarının devamını dilerken kendisine her türlü desteğin verileceğini belirtti.