Uyuşturucu Madde İle Yakalandılar

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından suç ve suçlulara yönelik yapılan çalışmalarda;

 

 Siteler Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan üst aramasında 3 gram eroin, 1 gram metafetamin ve 3 gram takoz esrar maddesi ele geçirildi.

 

 Yapılan operasyonlarda 84 gram esrar, 11 gram uç olarak tabir edilen narkotik madde ile 103 kilo faturasız kıyılmış tütün ve olaylarda kullanılan 2 adet ruhsatsız tabanca,1 adet av tüfeği, 1 adet bıçak ile 15 adet 9mm dolu fişek ele geçirildi. Olaylar ile ilgili yakalanan 8 şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

 

 İlçe genelinde meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 1 Otodan hırsızlık, 1 Açıktan hırsızlık, 1 İşyerinden hırsızlık, 2 Bisiklet hırsızlığı ve 1 kasten yaralama/Mala Zarar Verme olayı aydınlatılarak, suç konusu malzemeler sahiplerine teslim edildi. Olaylara karıştığı tespit edilip yakalanan 4 şahıs hakkında gerekli işlemleri yapıldı.

 

 Değişik suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 8 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

 

Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarının sürekli devam edeceği ifade edildi.