Özhaseki; “Milletin Menfaatine Olan Ne Varsa Takipçisiyiz”

Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Göreve gelir gelmez partimizin en önemli hizmetlerinden biri olan ‘Beyaz Masayı’ kurduk. İlk günden beri insanlarımızı kapıda karşılıyoruz. İşleri bitinceye dek vatandaşlarımızla ilgileniyoruz. Mersin Millet Bahçesi’nin kentimize ve insanlarımıza kazandırılmasını sağladık. Çay ve Barış Mahallesi’nde, Akdeniz’in kaderini değiştirecek toplu konut projelerinin startını verdik. Spor açısından da fakir olan ilçemize, 3 buçuk yılda 40 milyon TL tutarında spor yatırımları kazandırdık. Yaşlı ve engelli bakım hizmeti başlattık.

Okul bahçelerine kurduğumuz portatif havuzlar ile binlerce çocuğumuza yüzmeyi öğrettik. Her gün sokak gösterilerinin yaşandığı, 1 kilometre uzunluğundaki 142’nci caddemizi değiştirip, üstü kapalı, dükkanların ve evlerin yenilendiği kapalı bir pazaryerine dönüştürdük. Göreve gelir gelmez kadın kooperatifi kurduk. Kadınlara satış yapabilmeleri için kadın emeği diyarında yer verdik. Kadınlarımız şimdi de tarıma başladı. Akdam Mahallemize stevia (şeker otu) ile moringa çayı bitkisi ektiler. Türkiye’de simülatörle vinç operatörlüğü eğitimi veren belediyelerin başında geliyoruz. Bu eğitimi alan bazı kursiyerlerimiz limanda vinç operatörü olarak işe başladı. Gençlerimize eğitimde fırsat eşitliği sağlayıp, ücretsiz online eğitim portalı ve etüt merkezini hizmete açtık. Akdeniz’e 11 kültür ve sanat evi kazandırdık, Huzurkent’e de 12’nci kültür sanat evimizi yakında hizmete açacağız.”

“Heyecanlıyız, çalışkanız, 7/24 sahadayız”

Akdeniz’e kazandırdıkları en önemli hizmetin, barışı, kardeşliği ve eşitliği yeniden getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, sözlerini şöyle sonlandırdı; “Heyecanlıyız, çalışkanız, 7/24 sahadayız. Bizlere inanan ve güvenen insanlarımızın da desteğiyle, aynı inanç ve kararlılıkla Akdeniz’e hizmet vermeye devam etmek istiyoruz. Başta Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bakanımız Lütfi Elvan’a, çok değerli Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İlk günden beri genel merkez olarak derdimi dinleyen, bir abi olarak gördüğümüz Sayın Mehmet Özhaseki’ye de teşekkürlerimi arz ediyorum.”