Vekil Yılmaz'dan Kurban Bayramı Mesajı

TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, bayramlarda kardeşliğin ve millet olma şuurunun pekiştiğini belirterek, “Aziz milletimizin ve Mersin’li hemşehrilerimin, paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığını Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincinin hep birlikte yaşandığını söyledi. Bayramların insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan günler olduğunu belirten Yılmaz, “Bayramlarda her türlü dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulur, dostluk ve hoşgörü duyguları güçlenir, sevinç ve mutluluk milletçe yaşanır. Bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir. Manevi duyguların zirveye çıktığı bu günlerde fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basan yardımsever halkımız yine desteklerini esirgemeyecektir.” dedi.

 Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramını en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin getirdiği huzur ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini kaydetti. Paylaşma ve yardımlaşma geleneğini daima sürdürerek her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek ve tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren milli örf, adet ve gelenekleri ilelebet yaşatma gayreti içinde olacaklarını sözlerine ekleyen Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Bu vesileyle vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin ve Mersin’li hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”